ShoppingFamily

Usuń konto i dane

Ta strona działa także wtedy, gdy aplikacja nie jest już zainstalowana.

Operacja jest nieodwracalna. Usuniemy dane profilu, członkostwa, prywatne listy oraz treści przypisane do konta. Wspólna rodzina z innymi członkami otrzyma nowego administratora.

1. Potwierdź swoją tożsamość

Zaloguj się tym samym kontem Google, którego używasz w ShoppingFamily.

Potwierdź przez Google

Jeżeli nie możesz zalogować się na konto Google, napisz na [email protected].